Henvendelse til beslagsmed:

Vi modtager bestillinger og andre henvendelser alle hverdage ml. 8-12. Efter kl. 12 er du velkommen til at lægge en besked på telefonsvareren eller sende os en e-mail

Henvendelse til Per: 76301386 eller mail@bergers-smedie.dk

 

 

En stor del af hans virke består i rådgivning af andre beslagsmede, dyrlæger og hesteejere. Han håber, at uddannelsen kan give ham endnu bedre mulighed for at bruge sin ekspertise:

“Jeg vil gerne give min viden og erfaring videre til andre professionelle. Hvis hestens fundament ikke er i balance, kan hesteejere bruge rigtig mange penge på sadler, kiropraktorer, massører og undervisning, uden at det i virkeligheden hjælper hesten,” mener Henrik Berger.

 

Udvikler også sko og specialværktøj

Udover arbejdet som beslagsmed driver Henrik Berger en stor grossistvirksomhed og forsyner dermed mange af sine kolleger med både sko og tilbehør. Berger’s Smedie rådgiver også andre beslagsmede og arrangerer kurser og foredrag for kollegerne i branchen

“Hos Berger’s Smedie sætter vi en ære i at indkøbe, udvikle og sælge det bedste inden for hestesko, værktøj og tilbehør til vores kolleger i branchen, og i at hjælpe dem med at få det optimale ud af det,” fortæller Henrik Berger.

 

Hans passion for faget har betydet, at han også udvikler og sælger specialværktøj og hestesko i eget design til beslagsmede. Det markedsføres under navnet VFT Denmark og er hurtigt blevet populært i store dele af verden, hvor Henrik Berger også er anerkendt for sin høje faglige viden og passion for faget.

 

Henrik Berger grundlagde Berger’s Smedie i 2002 og har videreuddannet sig sideløbende med udviklingen af virksomheden.

Reg. Beslagsmed

.

 

Bogholderi