Vi modtager hoppe og føl på stedet.

Vi kan give den bedste behandling til dit føl, hvis den står her på stedet. Det mest optimale for føllet er, at den får støtte af kunsthorn eller en sko i 3-4 dage og derefter 5 dages pause. På den måde giver vi føllets sener og muskulatur tid og mulighed for at rette sig gennem smedens påvirkning og dens egen hjælp.
Ved forbinding af ben må føllet ikke komme ud i fugtigt vejr, da en våd forbinding kan give gnavesår. I tilfælde af dårligt vejr, bliver føllet på stald i en stor boks med hø eller wrap.

Hoppen og føl står sammen, under arbejdet. Dit føl er stående, hvor der er en smed der hjælper med at holde det. Alt udføres uden form for bedøvelse, samt under ordnede forhold. Med stor kendskab til heste, er der sjældent større uro, og hurtigt færdige, så de igen kan komme ud eller i boks.  

Opstaldning

Dit føl står på stald om natten og jordfold om dagen med fri adgang til hø og bliver efterstet flere gange om dagen. Foder til hoppe samt føl må gerne medbringes, der fodres morgen samt aften i boks, inden de kommer ud, men kan også fodres midt på dagen på foldes hvis det ønskes. Smedene gennemgår føllene hver dag, men arbejder på dem hver anden dag.