Henrik Burgaard Berger stifter af Berger's Smedie

Henrik Burgaard Berger startede firmaet umiddelbart efter han blev udlært ved PH's Beslagsmedie i odense 2001.

Henrik Burgaard Berger har målet at blive bedre. Bedre med alting inden for beslagsmed verdnen. Han vil gerne ud og se hvad der rør sig i ind og udland.

Han vil også gerne have fingre i det mest komplicerede og har dermed draget sig stor erfaring inden for alle former for problemstillinger. Såsom følkorregeringer, hornesøgler, hovkræft, haltheder med forskellige former for beslag samt afhjælpning af heste med forskellige problematikker.

Han konkurrer med skoninger i hele verden. Resultatsliste kan ses under Henrik Berger.

Kurser for beslagsmede
Kursuscenter
 
Siden 2003 har vi afholdt kurser for andre beslagsmede og dyrlæger. Dette i håb om at højne standarden i danmark, at følge med tiden, samt hestenes behov. Da forbruget på heste og den måde vi har heste på idag, har ændret sig meget de sidste 20 år, samt ny udvikling af sko og viden herom er det vigtigt at smeden holder sig opdateret, så vi får lov at holde vores hest så mange år som muligt. Det er det den går og lever på og ordsproget siger INGEN HOV-INGEN HEST. Der er kommet flere dicipliner ind med særlige behov, som skal tilgodeses for at heste kan holde så længe som muligt.

Derfor er det så vigtigt at smeden er opdateret, og tager udgangspunkt i den enkelte hest samt behov.

Vi holder kurser både for lærlinge samt har udenlandske undervisere, for på den måde at se, hvad de andre lande har erfaret, som vi kan bruge herhjemme også.

Alle Smede er velkomne, og du kan spørge din smed om han har været på kursus ved Berger's smedie.

Shop

Efter som Berger's smedie blev større, prøvede Henrik at tage sko hjem fra udlandet. Da han også er en del i udlandet har han de sidste nye produkter samt sko typer med hjem.

Det er nu blevet til en del som også hestekunder kan have glæde af, se under shop og du kommer direkte til vores shop.