Farriers Formula Hovkur. Biotin + Dressing

Nu fås verdens førende biotin produkt i en double koncentreret version, der gør det både billiger og langt mere miljø rigtig at behandle dårlig hovvækst på heste.

Farrier’s Formula har igennem mange år været det førende tilskudsfoder til behandling af dårlig hovvækst, men da produktet er udviklet og produceret af det ansete firma Data Lab i USA, har der været en del transportudgifter i forbindelse med salg i Danmark. De er nu minimeret, da den nye formula gør at der kun skal fodres med den halve mængde. Det har gjort det lang mere prisrigtig, og den mindre mænge/vægt gavner også naturen i form af langt mindre co2 udslip.

Berger’s Smedie er nu importør og forhandler af Farrier’s Formula, hvilket længe har været et ønske fra Data Lab, da de ønsker at forhandle deres produkter gennem fagfolk med stor viden om hestenes hove.

Farrier's Formula Double Concentrate fås i en 5 kg spand eller i en 5 kg refill pose. 5 kg svarer til 60 dages behandling af en 500 kg hest, eller 120 dages vedligehold.

 

Farriers Finish

Life Data Hoof Dressing TM dræber bakterier og svampeorganismer i overfladen og trænger ind i hovvægen og dræber anaerobe bakterier og svampe dybt inde i vævet. Den aktive ingrediens i Life Data Hoof DressingTM er en organisk jodopløsning, der trænger ind i vævet ved en meget gennemtrængende basisk tetræ olie. Dressingen er ikke basisk og irritere ikke hovvævet i modsætning til mange andre plejemidler.

 

1,200.00 DKK